SL EN HR
Quantity:

0


Total:

0,00

Mobile induction device 12kW ACE12 ALESCO

Mobile induction device 12kW ACE12 ALESCO
  • Mobile induction device 12kW ACE12 ALESCO
  • Price with VAT:

    on request

Stock: contact us

Submit inquiry

Product description

ALESCO ACE12 INDUKCIJSKI GRELEC – lahek indukcijski grelec, zasnovan za težka opravila

Prenehajte z uporabo odprtega ognja ali neučinkovitega ročnega indukcijskega grelnika, ki ne zmore opraviti svojega dela. Alesco ACE12 je prenosen in vsestranski, zelo učinkovit indukcijski grelec, ki bo segrel katero koli kovino. Zasnovan je za opravljanje težkih nalog.

Indukcijski grelnik ACE12 kljub svoji kompaktnosti in nizki teži ustvari 12kW moči in je zelo učinkovit pri segrevanju jekla. Je dovolj močan za delo na vseh kovinah, vključno z bakrom in aluminijem, vendar z nekoliko nižjo učinkovitostjo. Ogrevanje običajnih zlitin, kot sta medenina in nerjavno jeklo, temu indukcijskemu grelniku ne predstavljata izziva. Noben drug indukcijski grelnik na trgu se ne more kosati z izhodno močjo ACE12 glede na njegovo majhno težo. Tudi za težka dela, kot je poravnava okvirja tovornjaka, je ACE12 primeren za delo. Matice, vijaki, palice, celo predhodno in naknadno segrevanje pri varjenju ne predstavljajo izziva temu aparatu.

Zagotovljena enostavna uporaba – »Vklopi in grej«

Grelnik je pripravljen za uporabo takoj ob dostavi. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika niso potrebni nobeni namestitveni postopki ali dolgi priročniki. Preprost dizajn na sprednji plošči prikazuje 10 stopenj moči ter indikatorje za pregrevanje in pretok vode. Takoj, ko zaženete indukcijski grelnik, bo izvedel samotestiranje, ki traja nekaj sekund, nato pa je pripravljen na ogrevanje. Namestite grelno konico na obdelovalno površino in pritisnite gumb.

Nasveti za ogrevanje za vse priložnosti

Tako kot vsi indukcijski grelniki Alesco je tudi indukcijski grelnik Alesco ACE12 dobavljen s standardno grelno konico, ki je primerna za številne položaje segrevanja. Vendar pa je glede na situacijo mogoče namestiti tudi druge ogrevalne nastavke. Za majhne in utesnjene prostore je na voljo grelna konica, obrnjena naprej, ki omogoča lažji dostop do težavnih območij in ploščata konica, ki vam omogoča ogrevanje večjih površin. Menjava med različnimi grelnimi konicami je enostavna in hitra ter opravljena v nekaj minutah – orodje ni potrebno.

Mobilni indukcijski grelnik za uporabo na različnih površinah in v različnih situacijah

Indukcijski grelnik Alesco ACE12 je zasnovan z vizijo združitve moči in mobilnosti. Kompakten format in majhna teža omogočata enostavno prenašanje po delavnici, na gradbišču ali celo delo 25 metrov visoko na gradbenih odrih. S težo samo 19 kg in 6-metrskim električnim kablom je ACE12 resnično mobilen in vsestranski. Nudi preprosto premikanje in enostaven dostop do obdelovalnih površin. Zaradi kompaktnega okvirja se aparat prilega tudi na delovno mizo, le priključite ga na vir vode in vtičnico 3x400VAC+PE /16A in že ste pripravljeni za delo.

Časovno neomejena uporaba z možnostjo hlajenja po vaši izbiri

ACE12 lahko preprosto povežete z več možnostmi hlajenja, odvisno od vaših potreb in zahtev. Lahko ga priključite na Alescovo rešitev za možnost hlajenja, aparat NIX3, ali pa ga poganjate z vodo iz pipe ali katerim koli drugim razpoložljivim virom vode. Vgrajena zaščita pred pregrevanjem in alarm pretoka vode bosta spremljala temperaturo in zagotavljala varno delovanje, ter vas po potrebi opozorila na pregrevanje. Pri običajnih temperaturah okolja (20 stopinj Celzija) lahko ACE12 več ur deluje z največjo močjo, ko je priključen na zunanjo možnost vodnega hlajenja, kot je voda iz pipe. Za situacije, ko ni na voljo zunanje vode, je hladilna enota NIX3 odlična rešitev, ki bo omogočila dolg čas delovanja in mobilnost.

Izdelan za vašo varnost

Glavni poudarek pri Alescovih proizvodih je oblikovanje varnih strojev, ki vam pomagajo ustvariti varno delovno okolje. Indukcijski grelec Alesco ACE12 je izdelan v skladu z evropsko direktivo o zdravju in varnosti pri izpostavljenosti magnetnim poljem 2013/35/EU. Vgrajena je tudi zaščita pred pregrevanjem in zaščita pred kratkim stikom.

Tehnične specifikacije:
- Napetost: 380V
- Delovna frekvenca: 15,5 kHz
- Stopnje: 10 stopenj
- Izhodna moč: 12 kW
- Teža: 15 kg brez cevi
- Velikost (DxŠxV): 600x290x260 mm
- Dolžina cevi: 6 m
- Poraba vode: max 6L / m med uporabo