SL EN HR
Quantity:

0


Total:

0,00

Portable induction device ACE12 12Kw +cooling unit NIX3 ALESCO

Portable induction device ACE12 12Kw +cooling unit NIX3 ALESCO
  • Portable induction device ACE12 12Kw +cooling unit NIX3 ALESCO
  • Portable induction device ACE12 12Kw +cooling unit NIX3 ALESCO
  • Price with VAT:

    on request

Stock: on stock

Submit inquiry

Product description

ALESCO ACE12 INDUKCIJSKI GRELEC – lahek indukcijski grelec, zasnovan za težka opravila

Prenehajte z uporabo odprtega ognja ali neučinkovitega ročnega indukcijskega grelnika, ki ne zmore opraviti svojega dela. Alesco ACE12 je prenosen in vsestranski, zelo učinkovit indukcijski grelec, ki bo segrel katero koli kovino. Zasnovan je za opravljanje težkih nalog.

Indukcijski grelnik ACE12 kljub svoji kompaktnosti in nizki teži ustvari 12kW moči in je zelo učinkovit pri segrevanju jekla. Je dovolj močan za delo na vseh kovinah, vključno z bakrom in aluminijem, vendar z nekoliko nižjo učinkovitostjo. Ogrevanje običajnih zlitin, kot sta medenina in nerjavno jeklo, temu indukcijskemu grelniku ne predstavljata izziva. Noben drug indukcijski grelnik na trgu se ne more kosati z izhodno močjo ACE12 glede na njegovo majhno težo. Tudi za težka dela, kot je poravnava okvirja tovornjaka, je ACE12 primeren za delo. Matice, vijaki, palice, celo predhodno in naknadno segrevanje pri varjenju ne predstavljajo izziva temu aparatu.

Zagotovljena enostavna uporaba – »Vklopi in grej«

Grelnik je pripravljen za uporabo takoj ob dostavi. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika niso potrebni nobeni namestitveni postopki ali dolgi priročniki. Preprost dizajn na sprednji plošči prikazuje 10 stopenj moči ter indikatorje za pregrevanje in pretok vode. Takoj, ko zaženete indukcijski grelnik, bo izvedel samotestiranje, ki traja nekaj sekund, nato pa je pripravljen na ogrevanje. Namestite grelno konico na obdelovalno površino in pritisnite gumb.

Nasveti za ogrevanje za vse priložnosti

Tako kot vsi indukcijski grelniki Alesco je tudi indukcijski grelnik Alesco ACE12 dobavljen s standardno grelno konico, ki je primerna za številne položaje segrevanja. Vendar pa je glede na situacijo mogoče namestiti tudi druge ogrevalne nastavke. Za majhne in utesnjene prostore je na voljo grelna konica, obrnjena naprej, ki omogoča lažji dostop do težavnih območij in ploščata konica, ki vam omogoča ogrevanje večjih površin. Menjava med različnimi grelnimi konicami je enostavna in hitra ter opravljena v nekaj minutah – orodje ni potrebno.

Mobilni indukcijski grelnik za uporabo na različnih površinah in v različnih situacijah

Indukcijski grelnik Alesco ACE12 je zasnovan z vizijo združitve moči in mobilnosti. Kompakten format in majhna teža omogočata enostavno prenašanje po delavnici, na gradbišču ali celo delo 25 metrov visoko na gradbenih odrih. S težo samo 19 kg in 6-metrskim električnim kablom je ACE12 resnično mobilen in vsestranski. Nudi preprosto premikanje in enostaven dostop do obdelovalnih površin. Zaradi kompaktnega okvirja se aparat prilega tudi na delovno mizo, le priključite ga na vir vode in vtičnico 3x400VAC+PE /16A in že ste pripravljeni za delo.

Časovno neomejena uporaba z možnostjo hlajenja po vaši izbiri

ACE12 lahko preprosto povežete z več možnostmi hlajenja, odvisno od vaših potreb in zahtev. Lahko ga priključite na Alescovo rešitev za možnost hlajenja, aparat NIX3, ali pa ga poganjate z vodo iz pipe ali katerim koli drugim razpoložljivim virom vode. Vgrajena zaščita pred pregrevanjem in alarm pretoka vode bosta spremljala temperaturo in zagotavljala varno delovanje, ter vas po potrebi opozorila na pregrevanje. Pri običajnih temperaturah okolja (20 stopinj Celzija) lahko ACE12 več ur deluje z največjo močjo, ko je priključen na zunanjo možnost vodnega hlajenja, kot je voda iz pipe. Za situacije, ko ni na voljo zunanje vode, je hladilna enota NIX3 odlična rešitev, ki bo omogočila dolg čas delovanja in mobilnost.

Izdelan za vašo varnost

Glavni poudarek pri Alescovih proizvodih je oblikovanje varnih strojev, ki vam pomagajo ustvariti varno delovno okolje. Indukcijski grelec Alesco ACE12 je izdelan v skladu z evropsko direktivo o zdravju in varnosti pri izpostavljenosti magnetnim poljem 2013/35/EU. Vgrajena je tudi zaščita pred pregrevanjem in zaščita pred kratkim stikom.

 

NIX3 HLADILNA ENOTA 

Povečanje vzdržljivosti in mobilnosti vašemu indukcijskemu grelniku ACE12

Naj bo vaš grelni indukcijski aparat  ACE12 bolj prilagodljiv skupaj s hladilno enoto NIX3. Kombinacija ACE12 in NIX3 vam omogoča ogrevanje tam, kjer je pitne vode malo ali če preprosto želite hitrejšo in okretnejšo indukcijsko enoto. Ta kombinirana enota pokriva potrebe po ogrevanju tako mehaničnih delavnic in avtomobilskih servisov kot tudi gradbišč in celo gradbenih odrov.

Zagotovljena enostavna uporaba – »Vklopi in grej«

Ponosni  smo na izjemen razvoj vseh Alesco proizvodov, saj so enostavni za uporabo in ne zahtevajo posebnih postopkov namestitve, hkrati pa visoko kakovostni. 

Hladilna enota NIX3 je že napolnjena s hladilnim sredstvom in je pripravljena za takojšnjo uporabo. Dodatno nastavljanje in nameščanje ni potrebno. ACE12 se popolnoma prilega hladilni enoti NIX3. Enostavno povežite oba vodna priključka s priloženimi hitrimi priključki. Ker NIX3 napaja tudi ACE12, potrebujete samo eno standardno vtičnico EU 3×400VAC+PE/16A za napajanje obeh enot.

Ustvarjanje visoko zmogljive mobilne enote z vašim indukcijskim grelnikom ACE12

NIX3 je visokokakovostna hladilna enota za profesionalne uporabnike z odlično lastnostjo mobilnosti in dolgega časa delovanja. Da prihranite prostor, lahko NIX3 preprosto shranite pod delovno mizo, zahvaljujoč majhni teži, pametnim vrtljivim kolesom in ergonomskemu sprednjemu ročaju pa ga je enostavno premikati. Z 20-litrskim rezervoarjem za vodo, visoko učinkovitim radiatorjem in nizom 4 ventilatorjev je robusten in mobilni paket NIX3 optimalna hladilna enota za ACE12. Zasnova zagotavlja zanesljivo delovanje in neprekinjen čas delovanja do 15 minut, preden je treba aparat ohladiti.

s prilagodljivostjo, ki jo prinaša ACE12, ga lahko poganjate na tleh delavnice skupaj z NIX3 ali pa ga ločite in povežete s katerim koli drugim virom vode za stalno hlajenje in daljši čas delovanja (vodni vir mora zagotavljati minimalni pretok 4l/min). Z močjo, ki jo zagotavlja hladilna enota NIX3, lahko enostavno postavite svojo enoto ACE12 do 25 m od njega v katero koli smer, tudi navzgor.

 
Tehnični podatki:
- omrežne napetosti: 3x400V+pe/16A
- število nivojev moči: 10 nivojev
- varovanje: IP21
- delovna frekvenca: 15,5kHz
- izhodna moč: 12 kW
- moč hlajenja: 4 kW
- dolžina cevi: 6 m
- poraba code: največ 6L/min med segrevanjem
- dobavljive grelne glave: kotna (dobavljiva), ravna dobavljiva posebaj
- dimenzije: (DxŠxV) 800x600x600 mm
- garancija: 2 leti
- teža: 150 kg