SL EN HR
Quantity:

0


Total:

0,00

Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP

Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Polnilna LED pisalna svetilka SCANGRIP
 • Price without VAT:

  29.90 €

 • Price with VAT:

  36.48 €

Stock: on stock

Add to basket
KOS

Product description

Polnilna 200 lumnska LED svetilka s funkcijo zatemnitve in vgrajenimi magneti
WORK PEN 200 R je polnilna pisalna svetilka, ki je del nadgrajene serije. Prava delovna luč za strokovna inšpekcijska dela – vedno pri roki!

LED pisalo zagotavlja izjemno močno osvetlitev, tako iz glave svetilke (do 200 lumnov) kot tudi natančno zgornjo luč (150 lumnov), kar je za tako majhno pisalo izjemno. Stransko stikalo zagotavlja enostavno vklop/izklop z eno roko. Vsebuje tudi brezstopenjsko funkcijo zatemnitve v razponu od 10 % do 100 %, ki vam omogoča enostavno nastavitev svetlobnega toka in uporabo le tiste svetlobe, ki je potrebna za določeno delo.

Zaradi trpežne aluminijaste konstrukcije z udobnim oprijemom je tanek in kompakten dizajn, ki omogoča dostop tudi na najbolj nedostopnih mestih.

WORK PEN 200 R ima vgrajene magnete za obešanje ali shranjevanje - tako v sponki kot na dnu svinčnika. To vam daje večjo prilagodljivost, saj lahko preprosto postavite luč, če potrebujete med delom proste roke.

LED svinčnik se enostavno polni z USB kablom, s čimer se izognete zamudnemu in nadležnemu menjavanju baterij. Indikator polnjenja na sprednji strani prikazuje stanje polnjenja. Priložena sponka za žep, na dosegu roke.

// Ta delovna luč je uporabna za vse vrste delovnih nalog v avtomehanični delavnici, na gradbišču ali drugih zahtevnih delovnih okoljih. Za ličarsko industrijo ponujamo celotno paleto COLOR MATCH & DETAILING, ki je zasnovana za barvno ujemanje, detajle in splošno barvanje.

// Zasnova WORK PEN 200 R je edinstvena in zaščitena z EU patentom za modele

Teža: samo 50g.
Čas delovanja: 1 - 10h